паге_баннер

Стиренски мономер

 • Стиренски мономер ЦАС 100-42-5

  Стиренски мономер ЦАС 100-42-5

  ЦАС број: 100-42-5

  ХС код:29025000

  Други називи: стирен

  МФ:Ц8Х8
  ЕИНЕЦС бр.: 202-851-5
  Место порекла: Шандонг, Кина
  Стандардни разред: Индустријски разред
  Чистоћа: 99,5%
  Изглед: безбојна уљаста течност
  Примена: полистирен
  Основе: ниво А≥99,5%; ниво Б≥99,0%
  Тачка топљења: -30,6 ℃
  Тачка кључања: 146 ℃
  Релативна густина:0,91
  Релативна густина паре:3.6
  Притисак засићене паре: 1,33 (30,8 ℃) кПа
  Топлота сагоревања: 4376,9 кЈ/мол
  Критична температура: 369 ℃
  Критични притисак:3.81МПа